Om økant

woo collective præsenterer Økant – Ærøs første performancefestival

Økant kan opleves for første gang d. 10.-12. juli på havnen i Marstal. Formålet med Økant er at skabe fællesskaber forankret i kunstoplevelserne og havnens særegne stemning og historie. Derfor har Økant med et tværkunstnerisk fokus inviteret en række kunstnere til at forvandle Marstal Havn gennem en række originale stedspecifikke værker udviklet til festivalen.

Vi har involveret både lokale kunstnere og kunstnere fra andre landsdele, som på hver deres måde vil bidrage til en kunstnerisk udveksling og udvikling, og som samtidig vil give nye perspektiver på havnens særegne stemning. 


Arrangørerne

Økant performancefestival er skabt af woo collective i samarbejde med kulturforeningen Marstal Art. woo collective er en performancegruppe, der er skaber kollektiver forankret i konkrete kunstneriske projekter. Alle woo colletives kunstneriske aktiviteter er funderet i research og analyser, og målet er at udvikle en kurateringspraksis, der er kropsligt forankret, og hvor viden formidles således, at den er tilgængelig for alle.

woo collective har tidligere skabt en række værker som i’m in love with my plants (2019), it’s time to face time (2019) og the ocean in which I die (2020).

Økant er støttet af Albani Fonden og Ærø Kulturudvalg


Økant følger de gældende retningslinjer og anbefalinger vedrørende Covid-19.